Scorpion Bukósisak Exo-1400 Air Fortuna Matt Fekete/ Ezüst L
Scorpion Bukósisak Exo-1400 Air Fortuna Matt Fekete/ Ezüst L
145 900 Ft

Scorpion Bukósisak Exo-1400 Air Fortuna Matt Fekete/ Ezüst L

Scorpion Bukósisak Exo-1400 Air Fortuna Matt Fekete/ Ezüst L
145 900 Ft
Részletek

Az EXO-1400 Air sisak tökéletesen mutatja a Scorpion Exo innovatív szellemét a bukósisak modern alakja, könnyű súlya, vadonatúj felső szellőzőrendszere, újonnan kifejlesztett KwikWick® III bélésszövete és az újra gondolt napszemüveg mechanikája.
A Scorpion Exo csúcstechnológiájának köszönhetően a sisak csendesebb elődjeinél, de a felső szuper-szellőztető még mindig elegendő friss levegőt biztosít, gyorsan és hatékonyan távolítja a forró, fülledt levegőt a bukósisakból. Ez a sisak arra született, hogy a lehető legjobb kényelmet biztosítsa azoknak, akiknek akár egész nap a fejükön van. A sisak szén-hibrid variációval is rendelkezik a könnyebb súlyt igénylő motorosok számára.

Jellemzők:

SpeedView™ belső napszemüveg

A felhajtható, beépített napszemüveg lehetővé teszi, hogy egy mozdulattal, kényelmesen alkalmazkodni tudjunk a változó fényviszonyokhoz, anélkül, hogy meg kellene állnunk plexit cserélni.

TCT® Thermodynamical Composite Technology – Hőformázott Kompozit Technológia

Az ultrakönnyű TCT® felépítésű héjszerkezet egyedülálló védelmet nyújt a sisak viselője számára. A szerkezetéből adódóan (5 régetû, különleges struktúrájú, speciális szálakból felépített) képes fokozatos deformáció által elnyelni a lehető legtöbb energiát, miközben a héj merevsége megmarad.

KWIKWICK3® bélés

A Scorpion által fejlesztett, teljes egészében (az állszíj borítását is beleértve) kivehető és mosógépben mosható, hipoallergén KWIKWICK3® bélés rendkívül hatékonyan vezeti el az izzadságot, ezáltal biztosít gyors száradást és kényelmes viseletet.

Pinlock® MAXVISION

A sisak plexijének belső oldalára illeszkedő Pinlock® (páramentesítő lencse) állandó légnyomást és a sisak belső valamint a külső hőmérséklet közötti szigetelést biztosít, ezáltal akadályozva meg a párásodást. A Pinlock® MAXVISION víztiszta színben a sisak tartozéka; más színekben külön rendelhető.

Megújult ELLIP-TEC® pleximozgató rendszer

A Scorpion Exo-2000 Air versenysisakon használt, megújult ELLIP-TEC® pleximozgató mechanika még jobban egyszerűsíti és gyorsítja a plexi cseréjét – nyitott állásnál a művelet szerszámok nélkül, 10mp alatt elvégezhető. Szélcsatornás tesztek alapján optimalizálták a mechanika elhelyezését valamint a záró rugó erejének a növelésével a plexi még pontosabban fekszik fel a szigetelésen, tovább javítva a zajszintet ill. egy baleset esetén is biztosabban tartja zárt állapotban a plexit.

Airfit™ rendszer

A Scorpion által fejlesztett Airfit™ rendszer (felfújható légzsákok a sisak arcpárnái alatt) lehetővé teszi, hogy a bukósisak hordozója még pontosabban a saját fejéhez igazítsa a sisak belsejét. Ez a megoldás a kiemelkedő kényelem mellett, rendkívüli zajszigetelést is eredményez. Csak a Scorpion sisakokban találkozhatsz az Airfit™ rendszerrel.

További tulajdonságok:

- 3 különböző héjméret

- A Scorpion EXO-1400 AIR sisak alaptartozéka a víztiszta plexi (Pinlock® MAXVISION (víztiszta színben alaptartozék) előkészítéssel)

-„EMERGENCY” arcpárna eltávolítási lehetőség: baleset esetén az arcpárnák gyorsan és egyszerűen távolítható el a sisakból

- Utcai használatra optimalizált szellőző rendszer: állítható szellőzők az állon és a fejtetőn; szellőzők a tarkón; a szélcsatornás tesztek alapján kialakított hátsó spoiler a létrehozott vákuum révén maximalizálja az átáramló levegő mennyiségét és csökkenti a sisak előrebillenési hajlamát

- Belső légterelő az orrnál: fokozza a páramentesítés hatékonyságát

- Bogárháló az állnál: kivehető és mosógépben mosható, használata a zajszintet is csökkenti

- Dupla D-gyűrűs versenycsat

- Sisakzsák

- Internetes regisztrációt követően 5 év nemzetközi garancia

-ECE 22-05 minősítés

Ezt a sisakot webshopon keresztül történő rendelés estén ingyen szállítjuk, és ajándékba adunk hozzá egy kiváló minőségű Oxford sisak maszkot(CA001).

 

Adatok
gyártó
SCORPION
gyártói cikkszám
EXO-1400FORTFEL
cikkszám
Exo-1400 Fort Fe L
szín
MATT FEKETE/EZÜST
méretek
L
Szállítási idő
1-3 munkanap
Cikkszám
Exo-1400_Fort_Fe_L