CFMOTO QUADOK

Minden egy helyen!

Cégünk 2019 óta hivatalos CFMOTO márkaképviselet Magyarországon.  Több mint 20 éves múlttal, tapasztalattal rendelkezünk mind a járművek terén, mind a szerviz, kiegészítők területén.
Vállalkozásunk teljeskörül ügyintézésel, garanciális szolgáltatásokkal, felszerelések - kiegészítők bőséges kínálatával, szakértő szervizzel segíti ügyfeleit.

 CFMOTO jelenleg piacvezető márka Európában ATV, SIDE BY SIDE kategóriákban. Mindegy, hogy professzionális felhasználás céljából a mezőgazdaságban, az erdészetben, a vadászat során, vagy csak szórakozás céljából választjuk, a CFMOTO terepjárói mindig csúcskivitelt, és megbízhatóságot kínálnak tisztességes áron.

Minden modell összkerék-meghajtással, differenciálzárral és lassító áttétes fokozatmentes sebességváltóval, csörlővel, vonóhoroggal rendelkezik és B-kategóriás jogosítvánnyal vezethető! Vállalkozások számára az ÁFA visszaigényelhető!

A modellek széles skálája a kompakt kezdő járművektől a nagy teljesítményű és nagy nyomatékú V2-modellekig terjed. Természetesen minden CFMOTO járműre 2 év teljeskörű garancia vonatkozik.


7termék 17
Szűrés
Ár
 (Ft)
2 314 700 Ft - 5 490 000 Ft
Termék státusza