Bukósisak CGM 363G SHOT RACE Matt Fekete/Piros
Bukósisak CGM 363G SHOT RACE Matt Fekete/Piros
66 990 Ft

Bukósisak CGM 363G SHOT RACE Matt Fekete/Piros

Bukósisak CGM 363G SHOT RACE Matt Fekete/Piros
Bukósisak CGM 363G SHOT RACE Matt Fekete/Piros
Bukósisak CGM 363G SHOT RACE Matt Fekete/Piros
Bukósisak CGM 363G SHOT RACE Matt Fekete/Piros
Bukósisak CGM 363G SHOT RACE Matt Fekete/Piros
66 990 Ft
Részletek

CGM 363 SHOT

 

A CGM 363 SHOT kiváló választás annak a motorosnak, aki egy versenyorientált sisakra törekszik. A külső héjat és az innovatív hátsó légterelőt úgy tervezték, hogy nagy sebességnél maximalizálja az aerodinamikai hatékonyságot. Két különböző külső héjméret, háromcsatornás levegőztetőrendszer, melyek garantálják a folyamatos légáramlást. Karcálló, Pinlock előkészítéssel, kiváló záródással rendelkező plexi, amely a csend és a vezetési élmény növelésére törekszik.
A modern felszereltségből természetesen nem maradhatnak el az állítható belső napszemüveg, illetve az állítható szellőzők sem...Egy állszellőző, kettő első szellőző és dupla hátsó légelszívó gondoskodik a kellemes hőérzetről..Kivehető-mosható, kellemes érzést nyújtó bélése tovább növeli a sisak komfortját, illetve megkönnyíti a bukósisak karbantartását, tisztítását..

 • Pinlock előkészítés
 • Belső visszahúzható napszemüveg
 • Kiváló aerodinamika
 • Karcálló plexi (Speciális kezeléssel látják el a plexit, hogy ellánlljon a felületi karcolásoknak)
 • Karcmentes fényezés
  Minden sisak alapos kezelésen esik át, hogy elérjük a kívánt felületet. A héj simítása után különböző rétegekkel festik, majd bevonják a karcmentes átlátszó fényezéssel. A matricák esetében először a kívánt kivitelű speciális vízmatricával fedik le, majd bevonják a karcmentes átlátszó fényezéssel. Ennek a kezelésnek köszönhetően, a sisak nagy ellenállással bír a karcolódással szemben.
 • Háromzónás Air Stream System szellőztetéssel és belső légátvezetéssel.
  Az AIR STREAM SYSTEM levegőrendszer első szellőzőnyílásokból, a belső héjban lévő légcsatornákból és a hátsó szellőzőnyílásokból áll. A friss levegő a sisak elülső szellőzőnyílásain jut be, és a belső héj megfelelő csatornáján keresztül jut el a motoroshoz. A légkör a mozgást kihasználva jön létre, amely negatív nyomást generál, és a belső forró levegőt a sisak hátulja felé tolja, ahonnan a hátsó szellőzőnyílásokon keresztül távozik. Ily módon a motoros a sisak belsejében a friss levegő előnyeit élvezi, ezzel mindig kellemes hőérzetet biztosítva.
 • Kivehető hőformázott hatszögletű bélés a jobb illeszkedésért, ExtraCool anyagból 
  Az EXTRACOOL belső terei új, innovatív kialakítású, lélegző és antibakteriális, bőrrel érintkezve rendkívül puha hatású szövetből készültek
 • Bogárhálóval
 • Kommunikáció előkészítéssel. 
 • Mikrometrikus csatt (gyorsbekapcsolás)
 • Hőre lágyuló héj
  A héjat fröccsöntéssel gyártják, a hőre lágyuló polimerek, miután lehűlnek és a gyártási folyamat után megkeményedtek, nagy mechanikai ellenállást biztosítanak, hogy maximális védelmet nyújtsanak az ütésekkel szemben. A héj sok éven át megőrzi eredeti szerkezetét, deformáció és instabilitás nélkül.
 • Szemüveg használatára előkészítve: A belső párnázás speciális kialakítással készül a szemüvegek szárához, ez a rendszer úgy lett kialakítva, hogy optimális kényelmet biztosítson a szemüvegesek számára.
 • SOS RELEASE rendszer: Lehetővé teszi az arcpárnák gyors eltávolítását vészhelyzetben a sisak viselése közben. A vészhelyzeti piros csíkok meghúzásával a nyomógombok elengednek, és lehetővé válik az arcpárnák eltávolítása a sisak alsó részéből. Ezt a rendszert csak vészhelyzetben szabad használni.
 • 1550 +- Súlyátlag
 • ECE-R szabvány

 

Adatok
gyártó
CGM
gyártói cikkszám
363G-ALV-03XS
cikkszám
363G-ALV-03 XS
szín
MATT FEKETE/PIROS
méretek
XS
Szállítási idő
1-3 munkanap
Cikkszám
363G-ALV-03_XS
Videó
Kiegészítő termékek