Bukósisak CGM 360X KAD SPORT Fekete/Fehér
Bukósisak CGM 360X KAD SPORT Fekete/Fehér
99 990 Ft

Bukósisak CGM 360X KAD SPORT Fekete/Fehér

Bukósisak CGM 360X KAD SPORT Fekete/Fehér
Bukósisak CGM 360X KAD SPORT Fekete/Fehér
Bukósisak CGM 360X KAD SPORT Fekete/Fehér
Bukósisak CGM 360X KAD SPORT Fekete/Fehér
Bukósisak CGM 360X KAD SPORT Fekete/Fehér
Bukósisak CGM 360X KAD SPORT Fekete/Fehér
Részletek

CGM 360 KAD SPORT

 

A 360 KAD egy zárt sisak, amelyet azoknak a motorosoknak terveztek, akik készen állnak arra, hogy fokozzák az izgalmakat, miközben az úton nyargalnak, anélkül, hogy feladnák a kényelmet. 
Három különböző méretű külső héjjal rendelkezik, amely HD KOMPOZIT ÜVEGSZÁLABAN van megvalósítva, így maximális biztonságot és könnyűséget tesz lehetővé.
A PINLOCK előkészítéssel rendelkező karcálló plexi különösen széles látószöget kínál stabil és biztonságos kialakítása mellett.
Két állítható szellőzővel van felszerelve, egy elöl és egy az állon, amelyek a levegő áramlását vezetik a sisakban, valamint két hátsó légelszívóval, amelyeken keresztül a meleg levegő távozik.
A bélések és az arcpárnák EXTRACOOL anyagból készültek, kivehetők és moshatók, illetve úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a szemüveg használatát.

A sisak SOS RELEASE rendszerrel van ellátva, amely lehetővé teszi az arcpárnák gyors kioldását vészhelyzet esetén.
Az áll és a nyak terelői megakadályozzák a levegő bejutását a sisakba, növelve a stabilitást és a csendet.

Modern állítható napszemüveggel, kommunikáció előkészítéssel, orrvédővel, fém mikrometrikus csattal rendelkezik. Átlagos súly 1400 gr

 

 • Pinlock előkészítés
 • Belső visszahúzható napszemüveg
 • Kiváló aerodinamika
 • Karcálló plexi (Speciális kezeléssel látják el a plexit, hogy ellánlljon a felületi karcolásoknak)
 • Karcmentes fényezés
  Minden sisak alapos kezelésen esik át, hogy elérjük a kívánt felületet. A héj simítása után különböző rétegekkel festik, majd bevonják a karcmentes átlátszó fényezéssel. A matricák esetében először a kívánt kivitelű speciális vízmatricával fedik le, majd bevonják a karcmentes átlátszó fényezéssel. Ennek a kezelésnek köszönhetően, a sisak nagy ellenállással bír a karcolódással szemben.
 • Háromzónás Air Stream System szellőztetéssel és belső légátvezetéssel.
  Az AIR STREAM SYSTEM levegőrendszer első szellőzőnyílásokból, a belső héjban lévő légcsatornákból és a hátsó szellőzőnyílásokból áll. A friss levegő a sisak elülső szellőzőnyílásain jut be, és a belső héj megfelelő csatornáján keresztül jut el a motoroshoz. A légkör a mozgást kihasználva jön létre, amely negatív nyomást generál, és a belső forró levegőt a sisak hátulja felé tolja, ahonnan a hátsó szellőzőnyílásokon keresztül távozik. Ily módon a motoros a sisak belsejében a friss levegő előnyeit élvezi, ezzel mindig kellemes hőérzetet biztosítva.
 • Kivehető hőformázott hatszögletű bélés a jobb illeszkedésért, ExtraCool anyagból 
  Az EXTRACOOL belső terei új, innovatív kialakítású, lélegző és antibakteriális, bőrrel érintkezve rendkívül puha hatású szövetből készültek
 • SOS RELEASE rendszer: Lehetővé teszi az arcpárnák gyors eltávolítását vészhelyzetben a sisak viselése közben. A vészhelyzeti piros csíkok meghúzásával a nyomógombok elengednek, és lehetővé válik az arcpárnák eltávolítása a sisak alsó részéből. Ezt a rendszert csak vészhelyzetben szabad használni.
 • Bogárhálóval
 • Kommunikáció előkészítéssel. 
 • Mikrometrikus csatt (gyorsbekapcsolás)
 • Üvegszálas héj: Az üvegszálak használata kiváló ellenálló képességet tesz lehetővé, valamint nagyobb könnyedséggel rendelkezik...Továbbá az üvegszállal készült héjakat nem befolyásolja a hőmérsékletváltozás, és jobban ellenáll az UV sugárzásnak.
 • Szemüveg használatára előkészítve: A belső párnázás speciális kialakítással készül a szemüvegek szárához, ez a rendszer úgy lett kialakítva, hogy optimális kényelmet biztosítson a szemüvegesek számára.
 • Plusz nyakterelő: A nyak kerülete mentén elhelyezett szövetvédő, amely megakadályozza a levegő bejutását a sisakba ezáltal növeli a csendet és a stabilitást.
 • 3 különböző héjméret
 • 1400 +- 50 Súlyátlag
 • ECE-R szabvány

 

Adatok
gyártó
CGM
gyártói cikkszám
360X-ALV-14XS
cikkszám
360X-ALV-14 XS
szín
FEKETE/FEHÉR
méretek
XS
Szállítási idő
1-3 munkanap
Cikkszám
360X-ALV-14_XS
Videó
Kiegészítő termékek