Scorpion Bukósisak Exo-491 Spin Fekete/Piros S
Scorpion Bukósisak Exo-491 Spin Fekete/Piros S
66 900 Ft

Scorpion Bukósisak Exo-491 Spin Fekete/Piros S

Scorpion Bukósisak Exo-491 Spin Fekete/Piros S
66 900 Ft
Részletek

EXO-491

Az EXO-491 kiváló aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkezik az optimális szellőzés mellett. Kitűnő választása mindennapi használatra, de ideális választás túrázáshoz is. Az EXO-491 agresszív külseje egy minden extrával ellátott belsőt takar, amely rendkívüli árral párosul.

Jellemzők:

SpeedView™ belső napszemüveg A felhajtható, belső napszemüveggel egy mozdulattal, kényelmesen alkalmazkodhatunk a változó fényviszonyokhoz anélkül, hogy meg kellene állnunk plexit cserélni. A SpeedView™ napszemüveg lecsukódási magassága 3 fokozatban állítható, ezáltal még inkább az egyéni igényekre szabható a működése.

Továbbfejlesztett Polikarbonát Kompozit héjszerkezet csendes, szélcsatornai- és töréstesztek alapján kialakított forma révén kimagasló biztonságot nyújt az alacsonyabb árkategóriában – ebben a sisakban is megtalálható az állvédőben elhelyezett energiaelnyelő betét.

KWIKWICK2® bélés A Scorpion által fejlesztett, teljes egészében (az állszíj borítását is beleértve) kivehető és mosógépben mosható, hipoallergén KWIKWICK2® bélés hatékonyan vezeti el az izzadságot, ezáltal biztosít gyors száradást és kényelmes viseletet.

Pinlock® MAXVISION A sisak plexijének belső oldalára illeszkedő Pinlock® állandó légnyomást és a sisak belső valamint a külső hőmérséklet közötti szigetelést biztosít, ezáltal akadályozva meg a párásodást. A Pinlock® MAXVISION  külön rendelhető.

Megújult ELLIP-TEC® pleximozgató rendszer A Scorpion Exo-2000 Air versenysisakon bemutatott, megújult ELLIP-TEC® pleximozgató mechanika tovább egyszerűsíti és gyorsítja a plexicserét – nyitott állapotban a művelet szerszámok nélkül, körülbelül 10mp alatt elvégezhető. Szélcsatornás tesztek alapján optimalizálták a mechanika elhelyezését valamint a záró rugó erejének a növelésével a plexi még pontosabban fekszik fel a szigetelésen, tovább javítva a zajkomfortot ill. egy baleset esetén is biztosabban tartja zárt állapotban a plexit.

További tulajdonságok:

-          3 különböző héjméret a Scorpion EXO-491  sisak alaptartozéka a víztiszta plexi  Pinlock előkészítéssel

-          „EMERGENCY” arcpárna eltávolítási lehetőség: baleset esetén az arcpárna gyorsan és egyszerűen távolítható el a sisakból

-          3 állású plexikar: a sisak oldalán elhelyezett kis kar „zárt”, „nyitott” és „résnyire nyitott” pozíciókat tesz lehetővé utcai használatra

-          optimalizált szellőző rendszer: állítható szellőzők az állon és a fejtetőn; szellőzők a tarkón; a szélcsatornás tesztek alapján kialakított kisméretű hátsó spoiler a létrehozott vákuum révén növeli az átáramló levegő mennyiségét és csökkenti a sisak előrebillenési hajlamát belső légterelő az orrnál: fokozza a páramentesítés hatékonyságát bogárháló az állnál: kivehető és mosógépben mosható, használata a zajkomfortot is növeli

- mikrometrikus gyorscsat

- sisakzsák

- internetes regisztrációt követően 5 év nemzetközi garancia

- ECE 22-05 minősítés

Adatok
gyártó
SCORPION
gyártói cikkszám
EXO-491SPINFPS
cikkszám
Exo-491 Spin Fp S
szín
FEKETE/PIROS
méretek
S
Szállítási idő
1-3 munkanap
Cikkszám
Exo-491_Spin_Fp_S