NIU NQi Cargo XR Fehér - Futár robogó
NIU NQi Cargo XR Fehér - Futár robogó
2 249 990 Ft

NIU NQi Cargo XR Fehér - Futár robogó

NIU NQi Cargo XR Fehér - Futár robogó
NIU NQi Cargo XR Fehér - Futár robogó
NIU NQi Cargo XR Fehér - Futár robogó
NIU NQi Cargo XR Fehér - Futár robogó
NIU NQi Cargo XR Fehér - Futár robogó
NIU NQi Cargo XR Fehér - Futár robogó
NIU NQi Cargo XR Fehér - Futár robogó
NIU NQi Cargo XR Fehér - Futár robogó
2 249 990 Ft
Részletek

Leírás:

A méltán népszerű Niu NQiSport okosrobogó áruszállító változata, mely megerősített hátsó csomagtartóval és nagyobb hátsó traktussal rendelkezik, így elég nagyméretű dobozt lehet rá felerősíteni. Pizza szállítására, vagy futároknak kisebb és közepes nagyságú csomagok, illetve iratok szállítására kiválóan alkalmas.

NIU elektromos okos robogók igáslova. Kialakítása arra lett fejlesztve, hogy akár nagyméretű csomagokat is szállíthasson, a NIU-tól megszokott költséghatékony módon. A NIU NQi Cargo a NIU NQiSport alapjaira épült, teljesítményben és hatótávban vele megegyezik. Erősített hátsó csomagtartójára akár nagyméretű dobozt, melegen tartót vagy bármilyen 50 kg-ig terhelhető csomagtartót szerelhetünk. Ideális választás futároknak, kiszállítóknak, postának vagy bárkinek, akinek munkájából kifolyólag elengedhetetlen egy praktikus szállító jármű.
Kivehető lítium Panasonic akkumulátora és 1800W-os Bosch kefe nélküli agymotorja 70-110km-es hatótávra képes.
A NIU NQi Cargo 6035 x2 az NQi Cargo 6035 dupla litium akkumulátorral rendelkező változata. Itt az egy darab Panasonic helyett már kettő darab akkumulátort találunk. Ennek a verziónak a hatótávja már eléri a 130-140 km-t is (Dynamic). Természetesen egyik verzióból sem maradhattak ki a NIU Smart applikációi, mint a GPS nyomkövetés, lopás gátló, riasztó, ledes fényszórók és irányjelzők, és a NIU telefonos alkalmazás sem, amelyen nyomon követhetjük járművünk aktuális állapotát, töltöttségét de a megtett útvonalakat is.

 

Okos robogó

A beépített GPS-nyomkövető minden robogóról jelzést küld a szervernek, ha azonosítatlan mozgást érzékel. A tulajdonos azonnal értesül a lopásról és a robogó folyamatos helyzetéről. Hozzáadtunk egy új réteg védelmet, a NIU Motor Lock-ot. A motorzár aktiválható, ha a robogó jogosulatlan mozgást érzékel. A zár csak akkor aktiválható, ha a robogó "parkolási" módban van.

NIU alkalmazás

A NIU okos alkalmazás segítségével rengeteg olyan funkció elérhető a számodra, mint például az eddig megtett utak, jelenlegi pozíció, jármű állapota. A lopásgátló azonnal jelez minden illetéktelen mozgatásra! A NIU NQi Sport 6035riasztóval felszerelt okosmotor.

Rendszer

Korábban olvashattunk az akkumulátor védelmi rendszeréről (BMS). A NIU NQi Sport még jóval több okos rendszerrel van felszerelve. Ilyen például az EBS, ami elősegíti, hogy fékezéskor az akkumulátor visszatöltsön (akár 6%-ot is). Az okos fékeknek köszönhetően nem eshetünk orra, hiszen ha meghúzzuk az első féket, a hátsó is bekapcsol automatikusan, így oszlatva el a fékezési energiát. A NIU a FOC (Field Oriented Control) rendszert a BOSCH-sal közösen fejlesztette, hogy egy korszerű erőátvitelt hozzanak létre. A teljesítmény és az energiafogyasztás közötti finom egyensúly megteremtése érdekében a FOC kulcsfontosságú a kiegyensúlyozó tartományban és a sebességben.

3 vezetési üzemmód lehetséges:
1. mód: Energiatakarékosság a vezetési tartomány meghosszabbításához,
2. mód: A sebesség és a hatótávolság optimális egyensúlya,
3. mód: Olyan vezetők számára, akik gyorsaságot keresnek az adott hatótávolságon belül.

 

Típus:

NIU NCargo XR(fehér)

Motor típusa:

Bosch - NIU fejlesztés

Teljesítmény:

1800W

Akkumulátor:

Panasonic Lithium-Ion, 29 Ah, 60V, 2 év garancia

Töltési idő:

4,9 h

Hatótávolság:

115 km

Max sebesség:

45 Km/h (Elektronikusan korlátozva)

Fékek:

elöl/hátul tárcsafék

Súly:

103 kg

Tengelytáv:

1280mm

Hossz:

1800mm

Szélesség:

700mm

Magasság:

1130mm

Szállítható személyek száma:

1

Fogyasztás:

33 Wh/km

Károsanyag kibocsátás:

0g/km

Első gumi és kerék méret:

90/90-12"

Hátsó gumi és kerék méret:

120/70-12"

Ülésmagasság:

740mm

Gyári extrák:

NIU applikáció, központi vezérlő egység, GPS helymeghatározó rendszer, USB töltő port, LED-es világítási rendszer, LCD műszerfal,tempomat, CBS fékrendszer,

Hegymászó képesség:

15fok

Akkumulátorok száma:

2 db

Akkumulátor súlya:

21 kg (2 db)

Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak, melyek a motorkerékpár regisztrációs adót, és az üzembehelyezési költségeket NEM tartalmazzák.:

 

A jármű segédmotorkerékpárnak számít, így AM kategóriás (segédmotor kategória), vagy B kategóriás jogosítvánnyal is vezethető.

Adatok
gyártói cikkszám
niu-nqi-cargo-xr-feher
szín
FEHÉR
Szállítási idő
1-3 munkanap
Cikkszám
niu-nqi-cargo-xr-feher
Videó